Prenosna naprava za aerosolno dezinfekcijo

DECON Mini model 150-D

za dezinfekcijo prostorov do 160m³

DECON Mini je naprava, namenjena razkuževanju  prostorov. Primerna je za dezinfekcijo prostorov v zdravstvu, hotelih, gostinskih lokalih, šolah, vrtcih, domovih za ostarele, poslovnih prostorih in povsod tam, kjer je potrebno zagotavljati ustrezno mikrobiološko raven čistosti.

 

Prednosti naprave DECON Mini:

  • enostavno upravljanje – skoraj v celoti avtomatiziran način delovanja omogoča varno rokovanje in izvedbo popolne dezinfekcije prostorov,

  • enostavno prestavljanje po prostorih

  • hitro ponovno polnjenje naprave – posebej zasnovana embalaža sredstva za dezinfekcijo zagotavlja enostavno menjavo izpraznjene plastenke in varno rokovanje s sredstvom,

  • naprava je v celoti razvita in narejena v Sloveniji – zagotovljen servis

Decon mini_ 16.jpg

Namen naprave:

Naprava je namenjena manjšim prostorom do 160 m3. Ustvarja dezinfekcijski aerosol, ki ga generira s črpanjem dezinfekcijskega sredstva preko namenske šobe. Napravo odlikuje odličen sistem razprševanja z ustreznim kotom razprševanja in optimalno velikostjo kapljic dezinfekcijskega sredstva, ki omogoča dobro homogenizacijo v prostoru, ter hkrati enakomerno porazdelitev dezinfekcijskega sredstva po vseh površinah v prostoru.

 

Uporaba naprave:

Naprava za svoje delovanje potrebuje priklop na električno omrežje. Pred začetkom uporabe je potrebno napravo postaviti v prostor cca 1,5 m od stene. Pred vklopom naprave je potrebno nastaviti čas do aktivacije naprave (v tem času se prostor zapusti), ter čas delovanja naprave, ki je odvisen od površine prostora in je točno določen z grafom. Prostor je potrebno dobro zatesniti in ga zapustiti predno se naprava samodejno vklopi. Osebje se po določenem času od zaustavitve naprave vrne v dezinficirano sobo.

 

Dezinfekcijsko sredstvo:

Za popolno dezinfekcijo priporočamo uporabo sredstva IZA effect Green Line 6, narejeno na bazi 4,9% vodikovega peroksida, ki ima tudi vse potrebne varnostne liste in teste učinkovitosti.

Embalaža za dezinfekcijsko sredstvo je plastenka volumna 5 litrov, ki se s posebnim sistemom pritrdi znotraj naprave, kar omogoča varen transport naprave, z nameščenim dezinfekcijskim sredstvom, znotraj objekta. Pred prenašanjem naprave med različnimi lokacijami je predvidena predhodna demontaža plastenke. Pri menjavi dezinfekcijskega sredstva se menja plastenka skupaj z vsebino, tako da ni potrebe po prelivanju dezinfekcijskega sredstva.

Tabela Mini.jpg