enoma_korpo_fb.jpg

Biorazgradljiva dezinfekcija

na osnovi aktivnega kisika

Smo pooblaščeni distributer slovenskega podjetja IZA d.o.o., proizvajalca izdelkov za biorazgradljivo dezinfekcijo IZA effect.

 

Sredstva so narejena na osnovi dezificienta vodikovega peroksida in zagotavljajo celostno dezinfekcijo, uporabno za osebne, komercialne in industrijske namene, ter za številne panoge gospodarstva, kot so zdravstvo, gostinstvo in turizem, šport in druge.

 

Podjetje IZA d.o.o. je leta 2017 prejelo Srebrno priznanje GZS za inovacijo ''Celostna dezinfekcija z IZA effectom'' saj so vsa sredstva dokazano sposobna uničiti 99,99% mikroorganizmov.

Poleg sredstev za dezinfekcijo nudimo tudi različne naprave za dezinfekcijo in vam, glede na vaše potrebe, svetujemo najbolj primeren izbor sredstev in izvedbo dezinfekcije. 

Prednosti izdelkov IZA effect

Uniči 99,99% virusov,
bakterij, plesni, gliv in spor.
Ne vsebuje klora,
hiperklorita, alkohola
in drugih strupenih snovi.
Okolju, ljudem in
živalim nenevaren.
Razpade na
vodo in kisik.
Praktično nanašanje,
brez izpiranja in brisanja.
Brez barve in vonja.
IZA effect 4.jpg

Dezinfekcijska sredstva IZA effect

Sredstva za dezinfekcijo, ki vsebujejo vodikov peroksid so se v praksi izkazala kot izredno učinkovita, in v nizkih koncentracijah nimajo škodljivega vpliva na zdravje ljudi in na okolje.
 
Z razvojem lastne formule in ustrezne kombinacije vodikovega peroksida s kompleksom srebrovega citrata, ki se nahaja v vseh produktih IZA effect, pa se bistveno izboljša učinkovitost dezinfekcije. Raztopina ima podaljšano dezinfekcijsko delovanje, s čimer uniči tudi tiste patogene organizme, ki jih hitro delujoči peroksid ne bi uspel uničiti.

Vse na enem mestu


Zavedamo se, da samo nakup sredstev za dezinfekcijo, brez poznavanja  pravilne in učinkovite uporabe, lahko vodi do številnih napak, zato veliko skrb namenjamo ozaveščanju potrošnikov. 

Nudimo vam:

Izdelki
 

Za dezinfekcijo površin in osebno higieno. Sedstva IZA effect se lahko uporbljajo tako za osebno higieno kot za dezinfekcijo najrazličnejših bivalnih površin in naprav.

Naprave
 

Skozi leta razvoja so se oblikovale celostne rešitve tako za ročno kot  tudi za strojno dezinfekcijo.
Nudimo možnost najema oz. nakupa naprav in odgovorne naučimo pravilne uporabe.

Storitve

V podjetju organiziramo izobraževanja in delavnice za večje in manjše skupine, pa tudi individualno na temo ''Kako pravilno izvajati dezinfekcijo''.

sky.jpg

Podjetja ki zaupajo sredstvom IZA effect:

Testi učinkovitosti

Za zagotavljanje učinkovite in varne uporabe izdelka so v spodaj naštetih pooblaščenih laboratorijih doma in v tujini izvedli številna testiranja:

• Instituto Valenciano de Microbiologia
• Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Slovenija,
• MEDUCOMP GmbH, Nemčija,
• Dermatest GmbH, Nemčija,
• Dr. Brill + Dr. Steinmann, Nemčija

Pooblaščen laboratorij v Valenciji je potrdil test 

učinkovitosti delovanja Iza effect GL6 na Corona viruse. 

Rezultati testiranja so pokazali, da so sredstva za dezinfekcijo IZA effect primerni za vse oblike dezinfekcije bivalnih površin in da se lahko uporabljajo tudi za osebno higieno na koži:


Varnostni list IZA effect Silver Line 3
Varnostni list IZA effect Green Line 6
Varnostni list IZA effect X10

Enoma d.o.o.

Groharjeva 11, SI - 1241 Kamnik  I  www.enoma.si 

e enoma@enoma.si  I  +386 51 641 888

© 2020 - Enoma by Iza