enoma_karavan_2_2500.jpg

DEZINFEKCIJA V KARAVANINGU

We have the know-how you need.

Dezinfekcija v karavaningu

Za zagotavljanje varnega in zdravega okolja uporabnikom in najemnikom avtodomov obstajajo učinkovita in zdravju ter okolju neškodljiva razkužila.
Na tem mestu vam ponujamo celostno rešitev praktične dezinfekcije avtodomov, ki so v dobri uri primerni za predajo novim uporabnikom.

Predstavljamo vam izdelke in naprave za celostno biorazgradljivo dezinfekcijo Iza effect, slovenskega proizvajalca IZA d.o.o.

Sredstva Iza effect imajo vrsto prednosti, saj so narejena na osnovi vodikovega peroksida, ki je zelo učinkovit dezificient, kar se je dokazalo z mnogimi znanstvenimi študijami. Z razvojem lastne formule, ki jo vsebujejo vsi izdelki Iza effect, pa se bistveno izboljša učinkovitost, saj ima raztopina podaljšano dezinfekcijsko delovanje. Več informacij na ENOMA by Iza.

Področja uporabe izdelkov Iza effect

enoma_spraying_1_2500
enoma_sauna_1_2500
enoma_karavan_2_2500
enoma_kids_2_2500
1/1

Iza effect - Biorazgradljiva dezinfekcija

IZDELKI KATERE PREPROSTO MORATE IMETI

Med vsemi izdelki res težko izpostavimo samo nekatere kajti vsak za sebe je skoraj nujno potreben v vsakem gospodinjstvu oz. podjetju. Za vas smo spodaj pripravili izbor treh katere preprosto morate imeti.

enoma_by_Iza_sport.png

Iza effect SPORT

Sredstvo je namenjeno površinskemu odstranjevanju in preprečevanju razvoja nezaželenih mikroorganizmov kot so bakterije, glive in plesni. Primerno je za dezinfekcijo športne opreme, telovadnega orodja, obutve in vseh vadbenih površin. Uporabljamo pa ga tudi za odstranjevanje neželenega vonja v garderobah in garderobnih omaricah.

enoma_by_Iza_caravan.png

Iza effect CARAVAN

Sredstvo je namenjeno površinskemu odstranjevanju in preprečevanju plesni in mikrobov na različnih materialih. Uporablja se za dezinfekcijo avtodomov, bivalnih prikolic, mobilnih hišk, tend, šotorov in plovil. Primerno je tudi za dezinfekcijo ležišč, vzglavnikov in preprog. Sredstvo odstrani neprijetne vonjave in osveži bivalni prostor, ki je pripravljen za nove uporabnike.

enoma_by_Iza_water_system.png

Iza effect WATER SYSTEM

Sredstvo je namenjeno za dezinfekcijo bofilma v cisternah, rezervoarjih, posodah in vodnih sistemih, kjer se shranjuje in pretaka voda. Uporablja se tudi za dezinfekcijo vseh manjših vodnih sistemov, kot so hišni bazeni, bazenski kompleksi in wellnes centri, za dezinfekcijo sveže vode, opreme za vodne športe, akvarije ter za cisterne in posode, namenjene shranjevanju hrane in tekočin.