My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Dezinfekcija - osebna nega - roke

Dezinfekcija - osebna nega - roke

Osnovna elementa higiene rok sta umivanje in razkuževanje oz. dezinfekcija. Pomembno je, da vemo, kdaj izvajati enega, kdaj drugega in kdaj sta potrebna oba.

Dezinfekcija v wellnessu

Dezinfekcija v wellnessu

Stran je v pripravi

Dezinfekcija v karavaningu

Dezinfekcija v karavaningu

Na tem mestu vam ponujamo celostno rešitev praktične dezinfekcije avtodomov, ki so v dobri uri primerni za predajo novim uporabnikom.

Predstavljamo vam izdelke in naprave za celostno biorazgradljivo dezinfekcijo Iza effect, slovenskega proizvajalca IZA d.o.o.

Sredstva Iza effect imajo vrsto prednosti, saj so narejena na osnovi vodikovega peroksida, ki je zelo učinkovit dezificient, kar se je dokazalo z mnogimi znanstvenimi študijami. Z razvojem lastne formule, ki jo vsebujejo vsi izdelki Iza effect, pa se bistveno izboljša učinkovitost, saj ima raztopina podaljšano dezinfekcijsko delovanje. Več informacij na ENOMA by Iza.

Dezinfekcija doma

Dezinfekcija doma

Stran je v pripravi

Dezinfekcija v športu

Dezinfekcija v športu

Šport je aktivnost, ki je usmerjena v podporo našemu zdravju in krepitvi telesa.

Nivo čistoče športnega objekta pa lahko predstavlja tudi tveganje za uporabnike. Oprema je lahko videti čista in je celo prijetnega vonja, vendar pa človeško oko ne opazi škodljivih bakterij, virusov, gljiv in druge mikrobiologije na telovadni opremi, ki se je dotika veliko obiskovalcev. Stopnja onesnaženosti je lahko izredno visoka.

Za vsakodnevno dezinfekcijo telovadne opreme, obutve, naprav in športnih pripomočkov, Vam priporočamo Iza Effect SPORT, tekoče dezinfekcijsko sredstvo, ki je izjemno učinkovito proti glivicam, bakterijam, virusom, plesnim in kvasovkam.

Je vrhunski proizvod, ki vsebuje vodikov peroksid - stabiliziran po posebni formuli, ki zagotavlja daljši učinek in ima številne dobre lastnosti. Predvsem pa ni nevaren človeku in okolju saj se razgradi na vodo in kisik.

Sredstvo popršimo na površine, saj tako omogočimo, da doseže najbolj skrite kote prostora. Pustimo delovati 15 minut, da se posuši in ne brišemo.

Dezinfekcija z napravami v športnih objektih

Enkrat ali dvakrat letno, predvsem v času viroz in prehladov, priporočamo dezinfekcijo z napravo za aerosolno dezinfekcijo Iza effect in sredstvom Iza Effect GL6 SPORT STRONG, ki se uporablja za
aerosolno razkuževanje, s katerim boste razkužili vsak kotiček v prostoru.

Ob hujših epidamijah je priporočena vsakodnevna dezinfekcija po zaključeni uporabi prostora, ob koncu dneva. Lahko uporabljamo ročne naprave imenovane Fogger, s katerimi zelo hitro lahko dezinficiramo orodja in prostor v celoti. Še bolj temeljita pa je naprava z aerosolnim razprševanjem, ki jo samo postavimo v prostor, zapustimo prostor, naprava pa se po opravljenem zamegljevanju ustavi sama. Za vsakodnevno dezinfekcijo uporabljamo sredstvo Iza effect SL3 SPORT.

Dezinfekcija hišni ljubljenčki

Dezinfekcija hišni ljubljenčki

Stran je v pripravi