Stojalo za razkuževanje z brezstičnim dispenzorjem RS 108

Želite vašim strankam, gostom ali zaposlenim ponuditi prijazen in varen način razkuževanja rok?

Obiskovalci  javnih prostorov se že nekaj časa izogibajo razkuževanju, saj imajo  neljube izkušnje z načini apliciranja in vsebino razkužil. Ali je sredstva, ki pride na roke preveč,  ali jim umaže oblačilo, ali pa je zelo nerodno za uporabo in jim vzame preveč časa, da razvozlajo kako priti do razkužila. Mnogi so na svoji koži že občutili spremembe ob uporabi nepreverjenih razkužil, ki  izsušujejo kožo in poškodujejo vrhnje plasti kože in so ob pogosti uporabi tudi obremenilna za naše zdravje.

Zelo opazno in lično stojalo za razkuževanje RS 108,  bo ob vstopu gosta prijazno povabilo k razkuževanju. Z opisom biorazgradljive vsebine, ki ne vsebuje alkohola pa se uporabnika informira, da je poleg varnosti poskrbljeno tako zanj kot za okolje.

Kovinsko stojalo z brezstičnim baterijskim dispenzorjem omogoča najbolj varčen in higiensko varen način, saj se ob razkuževanju ni potrebno ničesar dotikati. En liter razkužila zadostuje 1200 brizgom.

Posebnost razkužila za roke Iza effect, ki se uporablja v teh razkuževalnikih je, da je biorazgradljivo, ne vsebuje alkohola in drugih človeku škodljivih spojin, občutek ob pršenju je kot bi si umili roke. Sredstvo ima poleg dermatesta, testov na bakterije, gljive in plesni, opravljen tudi test učinkovitost na ovojnične in neovojnične viruse.