enoma_sport_1_2500.jpg

Dezinfekcija v športu

Za športne dvorane, telovadna orodja, športno opremo in obutev.

Šport je aktivnost, ki je usmerjena v podporo našemu zdravju in krepitvi telesa.

Nivo čistoče športnega objekta pa lahko predstavlja tudi tveganje za uporabnike. Oprema je lahko videti čista in je celo prijetnega vonja, vendar pa človeško oko ne opazi škodljivih bakterij, virusov, gljiv in druge mikrobiologije na telovadni opremi, ki se je dotika veliko obiskovalcev. Stopnja onesnaženosti je lahko izredno visoka.

Za vsakodnevno dezinfekcijo telovadne opreme, obutve, naprav in športnih pripomočkov, Vam priporočamo Iza Effect SPORT, tekoče dezinfekcijsko sredstvo, ki je izjemno učinkovito proti glivicam, bakterijam, virusom, plesnim in kvasovkam.

Je vrhunski proizvod, ki vsebuje vodikov peroksid - stabiliziran po posebni formuli, ki zagotavlja daljši učinek in ima številne dobre lastnosti. Predvsem pa ni nevaren človeku in okolju saj se razgradi na vodo in kisik.

Sredstvo popršimo na površine, saj tako omogočimo, da doseže najbolj skrite kote prostora. Pustimo delovati 15 minut, da se posuši in ne brišemo.

Dezinfekcija z napravami v športnih objektih

Enkrat ali dvakrat letno, predvsem v času viroz in prehladov, priporočamo dezinfekcijo z napravo za aerosolno dezinfekcijo Iza effect in sredstvom Iza Effect GL6 SPORT STRONG, ki se uporablja za
aerosolno razkuževanje, s katerim boste razkužili vsak kotiček v prostoru.

Ob hujših epidamijah je priporočena vsakodnevna dezinfekcija po zaključeni uporabi prostora, ob koncu dneva. Lahko uporabljamo ročne naprave imenovane Fogger, s katerimi zelo hitro lahko dezinficiramo orodja in prostor v celoti. Še bolj temeljita pa je naprava z aerosolnim razprševanjem, ki jo samo postavimo v prostor, zapustimo prostor, naprava pa se po opravljenem zamegljevanju ustavi sama. Za vsakodnevno dezinfekcijo uporabljamo sredstvo Iza effect SL3 SPORT.

Področja uporabe izdelkov Iza effect

enoma_fitness_1_2500
enoma_sport-2_2500
enoma_sauna_1_2500
Virus
1/1

Iza effect izdelki katere preprosto morate imeti

Med vsemi izdelki res težko izpostavimo samo nekatere kajti vsak za sebe je skoraj nujno potreben v vsakem gospodinjstvu oz. podjetju. Za vas smo spodaj pripravili izbor treh katere preprosto morate imeti.
enoma_by_Iza_sport.png

Iza effect SPORT

Sredstvo je namenjeno površinskemu odstranjevanju in preprečevanju razvoja nezaželenih mikroorganizmov kot so bakterije, glive in plesni. Primerno je za dezinfekcijo športne opreme, telovadnega orodja, obutve in vseh vadbenih površin. Uporabljamo pa ga tudi za odstranjevanje neželenega vonja v garderobah in garderobnih omaricah.

enoma_by_Iza_caravan.png

Iza effect CARAVAN

Sredstvo je namenjeno površinskemu odstranjevanju in preprečevanju plesni in mikrobov na različnih materialih. Uporablja se za dezinfekcijo avtodomov, bivalnih prikolic, mobilnih hišk, tend, šotorov in plovil. Primerno je tudi za dezinfekcijo ležišč, vzglavnikov in preprog. Sredstvo odstrani neprijetne vonjave in osveži bivalni prostor, ki je pripravljen za nove uporabnike.

enoma_by_Iza_water_system.png

Iza effect WATER SYSTEM

Sredstvo je namenjeno za dezinfekcijo bofilma v cisternah, rezervoarjih, posodah in vodnih sistemih, kjer se shranjuje in pretaka voda. Uporablja se tudi za dezinfekcijo vseh manjših vodnih sistemov, kot so hišni bazeni, bazenski kompleksi in wellnes centri, za dezinfekcijo sveže vode, opreme za vodne športe, akvarije ter za cisterne in posode, namenjene shranjevanju hrane in tekočin.